Nieuwe Fiat Doblo vanaf € 23.995


FIAT Doblo
De nieuwe Fiat Doblo is aan de voor- en achterzijde grondig gewijzigd. Ook het interieur is volledig vernieuwd. Het dashboard is ingrijpend veranderd en er is binnen gebruik gemaakt van nieuwe materialen en kleuren. De Doblò is leverbaar in 3 uitrustingsniveaus, drie verschillende motoren en kan nu ook beschikken over het Uconnect multimedia-systeem met 5-inch touchscreen in kleur, bekend uit de Fiat 500L en 500X. Vanaf morgen staat de nieuwe Fiat Doblò voor een vanafprijs van € 23.995 bij de Nederlandse Fiat dealer.
FIAT Doblo De Fiat Doblò onderscheidt zich door zijn veelzijdige karakter. Een riante zitpositie, grote schuifdeuren en een zeer ruime kofferruimte zorgen ervoor dat de Doblò geschikt is voor een groot publiek. De nieuwe Fiat staat garant voor de beste handling in zijn klasse, mede dankzij de Bi-link wielophanging, uniek in zijn segment. Verder is het leven aan boord aangenaam dankzij een interieur dat naast goed geïsoleerd vooral ook behaaglijk is. De handbediende of automatische airconditioning is daar debet aan. Ook op gebied van veiligheid zit hij in de top van het segment met standaard airbags vóór, ESP en Hill Holder-functie.
De Fiat Doblò onderscheidt zich door zijn veelzijdige karakter. Een riante zitpositie, grote schuifdeuren en een zeer ruime kofferruimte zorgen ervoor dat de Doblò geschikt is voor een groot publiek. De nieuwe Fiat staat garant voor de beste handling in zijn klasse, mede dankzij de Bi-link wielophanging, uniek in zijn segment. Verder is het leven aan boord aangenaam dankzij een interieur dat naast goed geïsoleerd vooral ook behaaglijk is. De handbediende of automatische airconditioning is daar debet aan. Ook op gebied van veiligheid zit hij in de top van het segment met standaard airbags vóór, ESP en Hill Holder-functie.
FIAT Doblo
De nieuwe Fiat Doblò is leverbaar met 3 uitrustingsniveaus Pop, Easy en Lounge en onderscheidt zich door de vele mogelijkheden: elf carrosseriekleuren (waaronder het nieuwe Electroclash Grey), vijf interieur- en twee zitconfiguraties (5 of optioneel 7). Hij staat vanaf 1 februari bij de dealer.
FIAT Doblo
De nieuwe Fiat Doblò leverbaar is in combinatie met de volgende motoren:
1.4 16v 95pk (benzine), vanafprijs: €23.995
1.4 T-Jet 16v 120pk (benzine), vanafprijs: €27.495
1.4 T-Jet 16v 120pk (benzine/CNG) vanafprijs: €26.495
FIAT Doblo

Let op: deze prijzen en uitvoeringen zijn voor de particuliere markt. Voor de specificaties en prijzen van de Doblo als bedrijfswagen kun je het beste contact opnemen met je FIAT-dealer.

One Response

  1. Frank 1 februari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *