Binnenkort via .frl

Vandaag is de uitgifte van de .frl web-adressen begonnen. De eerste 50 inschrijvers kregen een taart. Vond ik jammer, want ik had al vóór deze eerste 50 mijn adres geregistreerd, via mijndomein, maar dat is geen Frysk bedrijf, daardoor duurt het wat langer voor hij online is. De promotie acties dat het voor Friezen eerder kan, begonnen op een moment dat mijn aanvraag al de deur uit was dus.

Maar zojuist ging de deurbel…. Stond Sietske Poepjes (gedeputeerde van de provincie Fryslân) met een taart daar! Hele leuke actie, waarvoor hartelijk dank! Hij is heerlijk overigens.

Binnenkort ben ik dus niet alleen via alexmiedema.com en .nl te bereiken, maar ook via .frl. Dat betekent niet dat ik in het Frysk ga bloggen, dat taalgebied is me te klein, maar ik ben en blijf trots op mijn roots.

edit 8 april 2015: vanaf dit moment is deze site ook te bereiken via alexmiedema.frl/

2 Comments

  1. lucas visscher 2 februari 2015 Reply
  2. pieter 8 april 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *