Vlastuin trailers voor Falk

Vorige week berichtte ik al dat Vlastuin uit Renswoude tegenwoordig ook trailerbouwer is. Men pakt de zaken direct goed aan, trailer nummer twee en drie worden komende week meteen al afgeleverd.
Vlastuin oplegger
Het zijn twee identieke platte, uitschuifbare trailers voor Falk Bouwsystemen in Ede. Ze zijn 12,5 meter lang zijn en ook nog eens 5 meter uitschuifbaar. Deze trailers zijn voorzien van meerdere ronggaten en sjorogen, zodat de lading goed vast gezet kan worden. Aan de chauffeurskant bevindt er zich een grote RVS opbergkist en aan de bijrijderskant hangt er een kist voor het opbergen van houten blokken. Beide assen zijn meesturend en eveneens met een afstandsbediening vanuit de cabine stuurbaar. De trailer is voorzien van LED-verlichting en kan onder andere voorzien worden van breedteborden.
Vlastuin oplegger
Meer foto’s en informatie kun je op de site van Vlastuin vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *