Nieuwe tankautospuit voor brandweer Sula (N)

Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Het voertuig is op een Scania P410 Euro6 4×4 chassis opgebouwd.
Scania P410 Sula Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van  in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen. Op woensdag 17 december 2014 hebben Ziegler Brandweertechniek & Braco een nieuwe tankautospuit afgeleverd aan de brandweer van Sula in Noorwegen.
De voertuigspecificaties zijn als volgt:
– Scania CrewCab CP28;
– ALPAS 7-luiks opbouw;
– Ziegler pompbediening;
– 3900 mm wielbasis;
– Watertank 2800 liter;
– Schuimtank 200 liter;
– Ziegler pomp FPN 10-2000-1HR;
– 100% proportioneel schuimbijmengsysteem FireDos;
– Hydraulisch aangedreven generator 6,5 kVA;
– Hydraulisch aangedreven lier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *