De oogst van 17 februari 2015

Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. ‘Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16’. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten…


MAN TGS 2nd gen
De MAN TGS 2nd gen RMO van A-Ware heeft eerder al een eigen blogpost gehad, vandaag zag ik hem voor het eerst in het wild.
Ginaf M3329
Ginaf M3329 ~ TST.
LTI taxi
LTI taxi.
Volvo FH 2nd gen Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten... Aan het begin van de middag (van 17 februari 2015) kreeg ik een SMSje van mijn vriendin. 'Er staat een Britse taxi bij Zwettestraat 16'. Daar moest ik natuurlijk op af. Hij is wat te duur om mijn auto van de zaak te worden, maar toch wel erg leuk. Maar jullie kennen me een beetje (of niet, in dat geval welkom op de blog en kom vooral terug), voor ik thuis was had ik weer een rolletje volgeschoten...
Volvo FH 2nd gen ~ Terpstra Menaldum.
Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)
Mercedes-Benz Bremer (TN/T1) ~ Rienksma.
Scania R620
Scania R620.
17 februari 2015
BSF is sinds vandaag nog beter te vinden.
17 februari 2015
Volvo ~ Klaas Bijlsma.
17 februari 2015
Valmet.
Mercedes-Benz Actros MP2
Mercedes-Benz Actros MP2 ~ Bakker.
DAF XF105
DAF XF105 ~ AB Transporten.
Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd gen ~ Betten.
Mercedes-Benz Atego MP1
Mercedes-Benz Atego MP1 ~ Bulstra.
DAF CF85
DAF CF85 ~ Agrifirm.
DAF XF105
DAF XF105 ~ Kreeft.
Volvo FM9
Volvo FM9 van Brant Visser, een halve lzv.
Scania P380
Scania P380 ~ Adriaanse.
DAF XF105
DAF XF105 ~ M. Broers.
Dodge Ram
Dodge Ram 1500.

Uiteraard heb ik nog meer foto’s gemaakt. Als je die ook wilt zien moet je even doorklikken naar truckfan.nl.

2 Comments

  1. R. Knorren 8 mei 2016 Reply
  2. R. Knorren 8 mei 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *