Nieuwe Scania voor Tolsma Tanks

Tolsma Tanks uit Heerenveen gebruikt sinds kort een Scania G410 om de brandstof tankinstallaties naar de afnemers te transporteren. De zware Effer kraan vergemakkelijkt de installatie van de tank. Het vierassige bakwagenchassis is rondom luchtgeveerd en uitgerust met een naloopas. Hierdoor zijn alle assen optimaal benut. Verder maakt dit het mogelijk op moeilijk bereikbare en krappe locaties optimaal te kunnen manoeuvreren. De truck is voorzien van de zeer zuinige 410 pk Euro 6 motor, SCR only. Aangezien Tolsma regelmatig in stedelijke gebieden tankinstallaties plaatst, draagt deze nieuwe truck optimaal bij aan de leefomgeving. Omdat het voertuig een laag brandstofverbruik heeft, is ook de CO2 uitstoot beperkt. De nieuwe Scania is geleverd door de vestiging Scania Joure.
Scania G410
Tolsma Tanks levert KIWA gecertificeerde bovengrondse (mobiele) tanks voor de opslag van (gas)olie van 200 tot 32.000 liter. In de afgelopen 20 jaar heeft het Friese bedrijf een solide reputatie opgebouwd als partner en leverancier voor bedrijven door heel Nederland en daar buiten.
Scania G410
Voor dergelijke tankinstallaties is het essentieel dat de klanten blindelings op de producten en adviezen kunnen vertrouwen. Ditzelfde vertrouwen verwacht Tolsma ook van haar leveranciers, zoals bijvoorbeeld Scania.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *