Uit het Archief: Sonnema Verreiker Verhuur

Sonnema Verreiker Verhuur had een pracht wagenpark van Volvo’s met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet.


Volvo N12 Sonnema Verreiker Verhuur Sonnema Verreiker Verhuur

Volvo NH12

Volvo NH12

Volvo NL12  Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's Sonnema Verreiker Verhuur Sonnema Verreiker Verhuur Sonnema Verreiker Verhuur Sonnema Verreiker Verhuur met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet. Verreiker Verhuur heeft een pracht wagenpark van Volvo's met neus. Is er meer reden nodig voor een archief-blog? Dacht het niet.

Volvo N12

Volvo Sjomp

Volvo NH12

Volvo N12

Volvo N12

Volvo N12

Volvo N12

Volvo N12

Volvo N12

Volvo NL12

Volvo NL12

Volvo NH12

Volvo NH12

Volvo N12

Volvo NL12

Liebherr LT1090
Voor hij zijn eigen bedrijf begon was Willem Sonnema kraanmachinist bij Kielstra, onder andere op deze Liebherr LT1090. In die tijd had hij als bijnaam ‘de zingende kraanmachinist’.


Sinds 1 augustus 2016 is Sonnema Verreiker Verhuur een onderdeel van Bultena.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *