FIAT Ducato ambulances voor West Midlands


FIAT Ducato
West Midlands Ambulance Service (WMAS) heeft 103 FIAT Ducato ambulances aangeschaft, waarvan de eerste batch onlangs is afgeleerd. 101 stuks worden daadwerkelijk ingezet, de andere twee zijn puur voor trainingsdoeleinden. Het is de versie met lange wielbasis, extra hoog dak en lange opbouw, aangedreven door een 180 pk sterke 3.0 MultiJet Power motor.
FIAT Ducato
De ombouw naar ambulance is verzorgd door O&H Vehicle Conversions. Per stuk kost dat 400 manuur. De Ducato word daar natuurlijk helemaal als ambulance ingericht, maar O&H plaatst bijvoorbeeld ook luchtvering op de achteras. De ambulance heeft een GVW van 4.250 kilo. Als alle 101 voertuigen af zijn geleverd, zijn 240 van de 360 ambulances van West Midlands FIAT Ducato’s.
FIAT Ducato

FIAT Ducato

FIAT Ducato

One Response

  1. Frank 23 februari 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *