1e Dafclub winterrally: De Friesche Elfstedentocht

Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.

Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.
DAF 32 Combi
Dafclub winterrally
Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.
Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.
Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.


Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.
Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste DafcGisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste DafclGisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving. ub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving. lub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving.


Dafclub Gisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste DafGisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste DafGisteren en vandaag werd het Friese land opgesierd door een groot aantal Dafjes, dit in verband met de eerste Dafclub winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving. 
club winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving. 
club winterrally. Vandaag keek ik even bij de start en op een punt langs de route, het blijft een mooi gezicht, die truttenschudders met jarretelaandrijving. 
winterrally
NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. Tom 8 maart 2015 Reply
    • admin 8 maart 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *