Ongebruikte Austin Mini Van uit 1968 wordt geveild


Austin Mini Van
In 1968 kocht mevrouw G. Crumcott uit Noord-Ierland voor 400 pond een spiksplinternieuwe Austin Mini Van.
Austin Mini Van
Mevrouw Crumcott had geen rijbewijs, ze had de Mini gekocht om te oefenen met rijden. Zonder resultaat, ze heeft nooit haar rijbewijs gehaald, maar de Mini heeft wel bijna 30 jaar ongebruikt in haar garage gestaan. In 1997 kocht de lokale BMC dealer de auto van haar om te pronk te zetten in zijn showroom. In 2006 werd hij gekocht door een verzamelaar uit Northamptonshire, die hem nu, met 302 mijl op de klok, weer te koop zet. Voor wie interesse heeft, hij wordt op 28 maart geveild bij Silverstone Auctions’ Practical Classics Restoration Show Sale in Birmingham. Je moet wel iets dieper in de buidel tasten dan mevrouw Crumcott destijds, de verwachtte opbrengst is tussen de 23.000 en 25.000 pond…
Austin Mini Van

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *