4e internationale oldtimer treffen Hinwill (Zwitserland)

In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken.


Gräf & Stift K230 Hinwill Hinwill Hinwill

FBW onbekend/overig

Saurer onbekend/overig

FBW buschassis

Saurer bus In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken. In 2009 werd voor de vierde keer het internationale oldtimer treffen in het Zwitserse Hinwill georganiseerd. Jos Gijsbers nam niet alleen zijn Mack, maar ook zijn camera mee, zodat wij ook mee kunnen genieten van al het moois wat daar stond. Weten wat het merk van het voertuig op de foto is? Dan moet je er even op klikken.

Tribelhorn onbekend/overig

FBW buschassis

Saurer D330

Ford V8

Steyr overig/onbekend

Neoplan touringcar

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

FBW buschassis

Berna bus

Steyr bus

Saurer onbekend/overig

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

Hägglunds bus

Saurer onbekend/overig

Saurer onbekend/overig

Saurer onbekend/overig

Saurer onbekend/overig

Hanomag-Henschel F191

Steyr 680

Krupp onbekend/overig

Saurer onbekend/overig

Toyota Dyna

Volvo N88

FIAT 690

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

FBW onbekend/overig

Land Rover FC

Steyr City-Bus

Mowag onbekend/overig

Büssing onbekend/overig

Berna onbekend/overig

Bucher Duro

Puch G

Iveco EuroTrakker

Saurer 10DM

Saurer 6DM

Saurer D330

Saurer D330

Saurer D330

DAF 2600

Mercedes-Benz Sprinter

Steyr overig/onbekend

Steyr overig/onbekend

Mack F-serie

Mack F-serie

ÖAF onbekend/overig

Saurer D330

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *