Nieuwe Iveco Daily voor A.T. Vellema

Afgelopen week heeft Iveco dealer Cornelis uit Leeuwarden een nieuwe Iveco Daily aan A.T. Vellema afgeleverd. Daarom ben ik vrijdag op goed geluk naar industrieterrein de Hemrik gegaan, maar helaas, bij beide bedrijven was hij niet, alweer druk aan het werk natuurlijk.
Iveco Daily
Maar wat schets zaterdagochtend mijn verbazing: ik krijg van Jelmer Bremer (die zelf in een Mercedes-Benz Spinter rijdt, de opvolger van het busje met dezelfde naam als hij) een aantal foto’s toegestuurd van precies deze Daily, zonder dat hij wist dat ik er een blog over wilde maken. Jelmer, bedankt!
Iveco Daily

3 Comments

  1. Frank 15 maart 2015 Reply
    • harm-jan 15 maart 2015 Reply
  2. Frank 15 maart 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *