Opvallende Volvo FH voor Enviro-Clean


Volvo FH 4th gen
Enviro-Clean uit East Kilbride (Schotland) heeft onlangs een wel heel opvallende Volvo FH in gebruik genomen. De truck met Kaiser Whale opbouw vraagt aandacht voor maar liefst twee goede doelen. De ‘roze’ kant staat in het teken van Breakthrough Breast Cancer, terwijl de ‘witte’ kant aandacht vraagt voor Water Aid. De 8×4 heeft een GVW van 32 ton en een 460 pk motor. Enviro-Clean is met 100 personeelsleden en 85 voertuigen het grootste schoonmaakbedrijf van Schotland. De vloot bestaat voornamelijk uit Volvo trucks, met deze nieuwe FH als vlaggenschip. Het is de eerste Kaiser Whale Continuous Dirty Water Recycler in Schotland. De roestvrijstalen tank bestaat uit drie compartimenten. 2.800 liter schoon water, 1000 liter overloop en 11.750 liter smerige smurrie.
Volvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *