Zeldzame Volvo limousine bij Bohaze Trikes

Bij Bohaze Trikes in Surhuisterveen staat momenteel iets heel aparts te koop: een zeldzame Volvo 960 limousine. Van dit model zijn er slechts enkele gebouwd bij Nilsson Karrosseriefabrik in het Zweedse Laholm. De totale lengte van de auto is 620 centimeter bij een wielbasis van 430 centimeter. Achterin zitten 2 banken, tussen de bestuurder en de achterpassagiers zit een glas- en leerwand. Uiteraard zijn alle denkbare luxe optie’s zijn aanwezig. Van deze 960 limousine staan voor zover bekend slechts 2 van op kenteken in Nederland. De motor levert 150 kW.


Met dank aan Albert Hazenberg voor de foto’s!

2 Comments

  1. Aaldert Koster 16 maart 2015 Reply
  2. Frank 16 maart 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *