Vervaet Hydro Trike: de stront is op!

Vervaet Hydro TrikeGisteren zag ik tussen Wytgaard en Leeuwarden deze Vervaet Hydro Trike druk bezig met mest injecteren. Hij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto’s kan maken, is het kleine mesttankje leeg… Dus in plaats van actiefoto’s van het bemesten, kon ik alleen actiefoto’s maken van het wegrijden… Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen!
Vervaet Hydro Trike Hij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen!
Vervaet HydroHij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen! Trike
Vervaet HydroHij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen! Trike
Vervaet HydHij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen!Hij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen!ro Trike
Vervaet Hydro Trike Vervaet Hydro Trike Vervaet Hydro Trike Vervaet Hydro Trike Vervaet Hydro Trike Vervaet Hydro Trike Vervaet HydHij was wat te ver weg, dus ik parkeerde mijn auto op een landweg, in afwachting tot hij binnen bereik van mijn lens zou komen. Wat denk je? Precies op het moment dat hij op het punt aangekomen is dat ik fatsoenlijke foto's kan maken, is het kleine mesttankje leeg... Dus in plaats van actiefoto's van het bemesten, kon ik alleen actiefoto's maken van het wegrijden... Alsnog een te leuke machine om niks mee te doen!ro Trike

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *