Uit het archief: Baard

Riool & Wegenbeheer Baard heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.


DAF 2100 Baard Baard Baard  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn Baard Baard Baard Baard ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.  heeft niet alleen een hele toffe naam, het heeft ook een mooi wagenpark. Vroeger was men gevestigd in Stiens (op loopafstand van mijn ouders, gelukkig voor mij) en reed men vooral met DAFs, tegenwoordig staan de meeste voertuigen in Beetgum gestald en zijn ze van het merk Scania. Een bloemlezing.
DAF 2100.
Scania 94

Scania 94

Scania 94

Scania 94

Scania 94

Scania 94
Scania 94.
Scania P270

Scania P270
Scania P270.
DAF 1700

DAF 1700
DAF 1700.
RAVO 5-serie
RAVO 5-serie.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *