HIAB Loglift kraan voor Den Ouden Groep

Recent heeft Hiab NL aan de Den Ouden Groep een HIAB Loglift 140STi kraan met cabine geleverd. De kraan is opgebouwd door Damen Hydrauliek Venray, welke ook de speciale grijper heeft gebouwd.

De HIAB Loglift kraan is uitgerust met de zeer ergonomische en ruime C912 cabine. Deze is uitgevoerd in RVS, voorzien van een standkachel, media speler en een verwarmde stoel. Het vele glasoppervlak geeft de bedienaar ruim zicht op zijn werkomgeving.
Volvo FH 4th gen
“De hydrauliekslangen voor bediening van de grijper en rotator lopen door de giek en de Hose Protection Link tussen giek en rotator, waardoor ze goed beschermd worden voor beschadigingen van buitenaf”, aldus Ron Pijnenborgh, Rayonmanager voor HIAB in Noord-Brabant en Limburg.

Door eerdere goede ervaringen met het product HIAB Loglift en de service van Damen Hydrauliek Venray, was de keuze voor weer een HIAB Loglift haast vanzelfsprekend.

Van Rijssel Carrosserie uit Asten bouwde de aluminium laadbak en kippende aanhangwagen op basis van een onderstel van trailerbouwer Jumbo uit Helmond.

BAS Groep Veghel leverde de Volvo FH met gestuurde naloop-as en hydraulische aandrijving op de vooras.

Den Ouden Groep, een servicegericht familiebedrijf uit Schijndel, biedt een breed pakket van diensten en producten aan die allen iets te maken hebben met de natuur en de bodem. Het bedrijf levert een totaalconcept voor bodemverbeteraars, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting, betonaanleg en biobrandstoffen. Met circa 160 gepassioneerde medewerkers die continu worden gestimuleerd in hun ontwikkeling staat Den Ouden geen seconde stil. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuw materieel en nieuwe innovaties.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *