Showtrucks bij de paasraces


Scania R620

De paasraces vinden het gehele paasweekend plaats op het Circuit van Zandvoort, echter op maandag is er nog een extra reden om te gaan: dan is er een mooie truckshow. Daar zijn 5 DAFs via Truckland aanwezig, meer dan een dozijn Amerikaanse trucks, plus een aantal andere showtrucks. In deze blog vind je een aantal foto’s van trucks die zeker komen, maar er komen nog veel meer. Een aantal mensen heeft van mij een persoonlijke uitnodiging gekregen om met de truck langs te komen, enkele daarvan zitten nog met hun neus in hun agenda.

Mack F-serie

Naast deze door ons uitgenodigde trucks, zijn er nog vier open plekken. Wil jij ook met je truck naar de truckshow? Die kans is er dus! Reageer hier met een foto van je truck (of, als je geen facebook hebt, mail hem naar mij, dan plaats ik hem daar voor je), de vier mooiste worden door een deskundige jury uitgekozen en uitgenodigd.

Peterbilt 379

Stel, je hoort bij die vier, wat houdt dat dan in?
-Je komt aan op zondag (kan de hele dag) of maandagochtend vroeg.
-Je krijgt twee vrijkaarten voor de paasraces.
-Je mag je truck te pronk zetten op het paddock. Het showtruckplein is recht tegenover de hoofdingang, zo’n 25.000 mensen komen je truck dus bewonderen.
-In het pauzeprogramma wordt er een ronde met de showtrucks over het circuit gereden. Niet op snelheid natuurlijk, het publiek dat in de duinen zit wil de trucks natuurlijk goed kunnen bewonderen. Als je wilt kun je hier aan deelnemen.
-Het hoeft niet per sé een Amerikaan of een showtruck te zijn, werktrucks zijn vaak minstens zo mooi! Maar ook als je een oldtimer truck hebt kun je natuurlijk meedoen.
-Je hebt een hele toffe dag!

Volvo FM 2nd gen

DAF XF105

DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *