Claas Holland op facebook


Zoals u waarschijnlijk weet, is er op Facebook de pagina “ClaasHolland“.

Claas Holland is een Facebookpagina over Claas, de pagina wordt beheerd door Jaco de Rijk, een Claas fan in hart en nieren. De pagina is opgericht in juni 2012, voor een ieder die iets met het merk Claas heeft, of er in is geïnteresseerd.

Claas dealers uit Nederland en Vlaanderen staan positief tegenover de Facebookpagina “ClaasHolland”, zij sturen foto’s met korte informatie over de geleverde machines, zodat het uitgebreid op Claas Holland gepost kan worden. De beheerder werkt de berichten verder uit met meer achtergrondinformatie.

Doordat er weinig berichten van Claas in het Nederlands te vinden zijn, is de pagina Claas Holland opgericht. De berichten worden hoofdzakelijk in het Nederlands geplaatst, zo kan iedereen die de Nederlandse taal kent, op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Claas en zijn producten.
Claas Holland


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *