Mercedes-Benz Antos voor Brinkman


Mercedes-Benz Antos
Van Eric Jansen kreeg ik een foto toegestuurd van de spiksplinternieuwe Mercedes-Benz Antos die Wensink Doetinchem heeft afgeleverd aan Brinkman uit Baak. Brinkman gebruikt hem om, zoals duidelijk te zien is, mee charteren voor Sluyter. De Antos 1924L heeft een schuifzeilopbouw met vaste losklep en een deur rechtsachter. Hij is voorzien van een stalen opbouw, in plaats van het gebruikelijkere aluminium. Dit omdat retourvrachten zoals hout en zware machines nogal eens voorkomen, door van staal gebruikte maken en de dwarsligger niet verder van 45 centimeter uit elkaar te plaatsen wil met doorzakken voorkomen. Het leeggewicht is daardoor relatief hoog, maar de truck is wel een stuk robuuster dan menig andere truck met Euro 6 motor.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *