MAX-Repair breidt netwerk uit met Munckhof uit Horst

Munckhof Service Center sluit zich als Agent aan bij het landelijk schadenetwerk voor zwaar materieel MAX-Repair. Met de aanstelling van Munckhof Service Center als Agent in het landelijk netwerk van MAX-Repair komt er voor alle bestelwagen- en vrachtwagenklanten in dit gebied een service gerichte schadeherstelsteunpunt. Vanaf vandaag kunnen zij daar terecht voor alle MAX-Repair acties en werkzaamheden, ongeachte het merk.

Dhr. H. van den Munckhof, directeur Munckhof Service Center: “Munckhof Service Center is een allround schadeherstelbedrijf dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert. We kunnen dan ook op een rijke ervaring voortbouwen. Onze kerntaken zijn schadeherstel, straalwerk en spuitwerk. Dit verzorgen we voor alle typen voertuigen, ongeacht het merk en van groot tot klein: trucks, opleggers, bestelwagens, touringcars, mobiele kranen, bouwmachines, enz. Daarnaast bedienen we voor klanten desgewenst ook industriële spuit- en straalwerk, waarbij geen klus te klein of te groot is. Het stralen kan nog aangevuld worden met schooperen, waarmee een optimale anti-roestbehandeling wordt gegarandeerd. Naast deze kerntaken kan men bij Munckhof Service Center ook terecht voor UZS (uitdeuken zonder spuiten), het conserveren van velgen, beletteren en spotrepair. MAX-Repair geeft ons de mogelijkheid merkonafhankelijk voor alle klanten in de regio klaar te staan en heldere oplossingen te bieden voor schadeherstel. De markt van schadeherstel en de gebruikte materialen en onderdelen verandert zeer snel. Dan is het goed om als Agent deel uit te maken van het landelijke MAX-Repair netwerk.”

MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat-onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen) en zwaar materieel. Een universeel schadeherstelnetwerk verspreid over Nederland en België, met thans 41 service-werkplaatsen, waarin opgenomen 6 gespecialiseerde heavy-duty schadeherstelbedrijven inclusief 2 reclamestudio’s. MAX-Repair werkt hierin fabricaat- en merkonafhankelijk. MAX-Repair is er tevens op gericht de fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Er werken circa 600 medewerkers.

Onlangs kwam MAX-Repair in het nieuws door het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst met IAK-verzekeringen voor het exclusief afhandelen van alle schades aan trucks, bedrijfswagens en zwaar materieel binnen de Truckplan polis die tijdens de beurs Transport Compleet in Hardenberg door IAK werd geïntroduceerd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *