Vierassige verlaagde zweiweg-Actros

Gespot in het hartje van het Schwarzwald, een truck voor spoorwegonderhoud. De cabine is voor de vooras geplaatst, zo kan de voorste as om mee op het spoor te rijden op een mooie manier weggewerkt worden, maar kan het voertuig vooral door lage tunnels. In deze regio rijden niet zo zeer veel treinen, maar vooral lightrails die goed te vergelijken zijn met de RandstadRail. Het licht en de manier van parkeren was niet perfect, maar wanneer zie je nu zo iets?
Mercedes-Benz Actros MP2
Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2

One Response

  1. Henk 28 maart 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *