Nieuwe MAN TGL voor Timmerman Marktkramen


MAN TGL 3rd gen
Timmerman Marktkramen uit Nijeveen heeft recentelijk deze unieke MAN TGL trekker in ontvangst genomen als uitbreiding voor haar wagenpark. De trekker is geheel op maat gemaakt naar de wens van Rudi Timmerman. De ombouw van bakwagen chassis naar trekker, het aanpassen van de wielbasis, het maken van de passende side skirts en de tranenplaat afwerking is uitgevoerd door WVT.
MAN TGL 3rd gen
De trekker heeft een wielbasis van 3.050 mm en een beladen schotelhoogte van 900 mm. Het treingewicht komt op een totaal van maar liefst 18.750 kg. Naast een koppelschotel is deze trekker ook voorzien van een 3500 kg trekkogel, waar er ook aanhangwagens mee verreden kunnen worden. Af fabriek is de MAN TGL al voorzien van vele opties, waaronder de sterke 220 pk motor, een Tipmatic versnellingsbak en MAN Multimedia Systeem incl. Sound System en Multifunctioneel stuurwiel.
MAN TGL 3rd gen
Het spuiten van het geheel, in de herkenbare kleur van Timmerman, is naar volle tevredenheid uitgevoerd door De Boer Autoschade in Heerenveen.
MAN TGL 3rd gen
De RVS dakbeugel met verstralers en flitsers in de grill maken het geheel tot een mooie verschijning op en rond de markten in noord Nederland.
MAN TGL 3rd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *