Uit het archief: de Mercedes-Benz Econic

Naast de Unimog en de Mercedes-Benz Zetros loopt ook de Mercedes-Benz Econic van de band op de afdeling specials van de truckfabriek in Wörth. De techniek stamt af van de Atego en de Actros, gecombineerd met een opvallende cabine. Die cabine, soms gekscherend met een bus vergeleken, is in twee hoogtes verkrijgbaar. De hoge cabine is het meest algemeen, de lage cabine is vooral in gebruik bij ladderwagens voor de brandweer. Een bloemlezing.
Mercedes-Benz Econic

Mercedexs-Benz Econic

Mercedexs-Benz Econic

Mercexdes-Benz Econic

Mercexdes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercxedes-Benz Econic

Mercedexs-Benz Econic

Mercedxes-Benz Econic

Mercexdes-Benz Econic

Mercexdes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

MerceNaast de Unimog en de Mercedes-Benz Zetros loopt ook de Mercedes-Benz Econic van de band op de afdeling specials van de truckfabriek in Wörth. De techniek stamt af van de Atego en de Actros, gecombineerd met een opvallende cabine. Die cabine, soms gekscherend met een bus vergeleken, is in twee hoogtes verkrijgbaar. De hoge cabine is het meest algemeen, de lage cabine is vooral in gebruik bij ladderwagens voor de brandweer. Een bloemlezing.des-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

MerceNaast de Unimog en de Mercedes-Benz Zetros loopt ook de Mercedes-Benz Econic van de band op de afdeling specials van de truckfabriek in Wörth. De techniek stamt af van de Atego en de Actros, gecombineerd met een opvallende cabine. Die cabine, soms gekscherend met een bus vergeleken, is in twee hoogtes verkrijgbaar. De hoge cabine is het meest algemeen, de lage cabine is vooral in gebruik bij ladderwagens voor de brandweer. Een bloemlezing.des-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

MerceNaast de Unimog en de Mercedes-Benz Zetros loopt ook de Mercedes-Benz Econic van de band op de afdeling specials van de truckfabriek in Wörth. De techniek stamt af van de Atego en de Actros, gecombineerd met een opvallende cabine. Die cabine, soms gekscherend met een bus vergeleken, is in twee hoogtes verkrijgbaar. De hoge cabine is het meest algemeen, de lage cabine is vooral in gebruik bij ladderwagens voor de brandweer. Een bloemlezing.des-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic
Nog veel meer Mercedes-Benz Econic foto’s vind je hier op truckfan.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *