De oogst van 19 april 2015: via Joure naar Parijs

Vandaag ben ik voor de Materieelkrant te vinden op de Intermat in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet 😛 ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort…) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto’s van. Waar ik wel foto’s van heb zie je hier onder.
MAN TGX 2nd gen
MAN TGX 2nd gen ~ Wierda.
MAN TGS 1st gen
MAN TGS 1st gen ~ Hovenga.
Iveco Trakker
Iveco Trakker.
MAN L2000
MAN L2000 ~ Hanos.
MAN TGX 1st gen
MAN TGX 1st gen ~ Enercon.
MAN TGX 2nd gen
MAN TGX 2nd gen ~ Van der Hoek.
19 april 2015 in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet :P ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor  te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort...) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto's van. Waar ik wel foto's van heb zie je hier onder
19 april 2015
19 april in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet :P ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor  te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort...) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto's van. Waar ik wel foto's van heb zie je hier onder2015
19 april 2015
19 april 2015
Franse scenery.
19 april 2015
Niet iedereen in Frankrijk is Frans. Sommige mensen zijn Fins….
19 april in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet :P ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor  te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort...) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto's van. Waar ik wel foto's van heb zie je hier onder2015
…anderen zijn gewoon Biaches.
19 april 2015
19 april 2015
19 in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet :P ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor  te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort...) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto's van. Waar ik wel foto's van heb zie je hier onderapril 2015
Beesteboel.
19 april 2015
19 april 2015
19 in Parijs (Inbrekers, bespaar je de moeite, laptop, camera, portemonnee en auto heb ik mee, meer van waarde heb ik niet :P ). Zondag (19 april 2015) heb ik de hele dag uitgetrokken voor de reis naar het hotel. Na een korte stop bij Wierda in Joure (de ECHT leuke dingen krijgen laten een eigen blog, die staan hier nog niet tussen) ben ik zo snel mogelijk de polder en België doorgereden, om lekker binnendoor  te gaan in het noorden van Frankrijk. Daarbij kwam ik midden in een wielrenwedstrijd terecht (als je in een Skoda combi met reclame er rijdt denkt iedereen dat je bij de stoet hoort...) en heb ik gezellig gekletst met de gendarmerie, maar daar zijn helaas geen foto's van. Waar ik wel foto's van heb zie je hier onderapril 2015
King size mechanisatiebedrijf.
Renault Premium 2nd gen
Renault Premium 2nd gen ~ Doucy.
DAF XF105
DAF XF105 ~ De Rijke.
Irisbus onbekend/overig
Irisbus schoolbus.
Unic logo
Mooie oude muurschildering van een Unic logo.
Renault Premium 2nd gen
Renault Premium 2nd gen ~ S.G.T.D.
Mercedes-Benz Axor MP3
Mercedes-Benz Axor MP3 ~ UTE.
Scania R580
Scania R580 ~ Wiame.
Terex AC50-1
Terex AC50-1 ~ FAL Industrie.

Om de hoek bij het hotel staat Cirque d’Europe met een waakpaard en een roedel Renault Magnum 2nd gen‘s….
19 april 2015
Renault Magnum 2nd gen

Renault Magnum 2nd gen

Renault Magnum 2nd gen

Renault Master
…en een Renault Master.

Tot slot de auto’s van de buren van het hotel. De buren wonen in tentjes (maar niet op een camping), niet een heel frisse buurt hier op zich…
Renault Express
Renault Express.
Renault Trafic
Renault Trafic.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *