Per spoorfiets naar de gemeenteraadsvergadering in Stiens?


Aankomende donderdag 23 april is er een raadsvergadering in Stiens. Nu hebben ze die iedere week, dus op zich is dat niet zo bijzonder, maar dit keer staat onder andere de spoorfietsen op de agenda. Terwijl ondernemer Chris Rijff zich al jaren hard maakt voor spoorfietsen over het oude traject van het Dockumer Lokaaltje tussen Jelsum en Stiens, lijkt de gemeente hem alleen maar tegen te werken. Het lijkt wel of de gemeente allergisch is voor de toeristen die dit kan trekken, men heeft ondertussen zelf een nieuw plan gemaakt voor een wandelpad over het traject. Daar werd (en wordt) het al jaren voor gebruikt, alleen jammer dat de bruggen weg zijn gehaald…

Maar dan nu waar het om gaat. Het zou fijn zijn als de publieke tribune komende donderdag vol zit met mensen die de spoorfietsen in Leeuwarderadeel een warm hart toedragen, er staat veel op het spel. Tot dan?

One Response

  1. chris Rijff 22 april 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *