WT Transport breidt vloot uit met MAN

MAN-dealer Roordink heeft een opvallende MAN TGX 18.440 geleverd aan WT Transport uit Harderwijk. Dit bedrijf vervoert voornamelijk pallets naar bestemmingen in binnen- en buitenland. MAN is het favoriete merk van deze vervoerder.
MAN TGX 2nd gen
Met een wagenpark van tien trucks en twaalf chauffeurs handelt WT (Westhuis – TenHove) Transport uit Harderwijk talrijke transporten af voor klanten uit binnen- en buitenland. De trucks staan op kleinere wielen (19,5 inch), wat leidt tot een lagere hoogte van de koppelschotel. Dat is nodig, want de pallets die WT vervoert zijn relatief licht, dus hoe meer volume, des te beter.
MAN TGX 2nd gen
Favoriete merk
WT Transport heeft al ervaring met twee MAN-trucks. Deze nieuwe TGX vervangt daarbij een MAN die bij WT Transport probleemloos dik een miljoen kilometer heeft gereden. Over de redenen voor de nieuwe MAN is directeur Michel ten Hove duidelijk: ”MAN is ons favoriete merk en dat is het ook van onze chauffeur, Altwin Strijkert, die met name te spreken is over rijcomfort en schakelgemak aan boord van zijn MAN”. “Wanneer ik een nachtje over sta, dan slaap ik op een comfortabele matras met lattenbodem” voegt Strijkert toe.
MAN TGX 2nd gen
Groot, groter…
Het ligt dus voor de hand dat WT heeft gekozen voor de grote XXL-cabine en dat de TGX werd voorzien van grote brandstoftanks en adaptive cruise control. Om het leven onderweg nog verder te veraangenamen werd een Multimedia Advance System met navigatiesysteem geïnstalleerd. Daarmee verdwaalt de chauffeur nooit en hij kan beschikken over zijn favoriete muziek.
MAN TGX 2nd gen
Langdurige dealerrelatie
Ten Hove is meer dan tevreden over zijn relatie met MAN-dealer Roordink. “We kennen elkaar al lang. We weten precies wat we aan elkaar hebben, er is duidelijk sprake van een klik, zoals dat dan heet. Onderhoud en aftersales worden door deze dealer allemaal prima afgehandeld. Wanneer ik zie hoe MAN zich tot dusverre in ons wagenpark heeft gedragen, is er geen enkele aanleiding om ons daar zorgen over te maken.”
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *