IVECO Trakker 6×4 voor Van Dijck uit Moergestel

Van Dijck Grond-, Weg- en Sloopprojecten uit Moergestel heeft onlangs een nieuwe IVECO Trakker 6×4 met 450pk in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde de Trakker af vanuit de vestiging Tilburg. De nieuwe IVECO Trakker is voorzien van een haakarm-systeem, opgebouwd door VDL Containersystemen uit Hapert.
Iveco Trakker
Van Dijck uit Moergestel
Van Dijck uit Moergestel is een zeer veelzijdig bedrijf dat Grond-, Weg- en Sloopwerkzaamheden uitvoert voor haar opdrachtgevers. De specialisten die het bedrijf uit Moergestel in dienst hebben verstaan hun vak en werken op een efficiënte en doelgerichte wijze. Van Dijck is bewust kleinschalig gebleven waardoor de minste ruis ontstaat tussen de klantwensen en het uiteindelijke resultaat van de werkzaamheden. Naast grond-, weg- en sloopwerkzaamheden voert Van Dijck gladheidsbestrijdingsprojecten uit.
Iveco Trakker
IVECO Trakker 450pk 6×4
De nieuwe IVECO Trakker van Van Dijck uit Moergestel heeft een FPT Cursor 13 dieselmotor aan boord die een vermogen levert van 450pk en 2200Nm koppen. De motor is gekoppeld aan een EuroTronic semi-automatische versnellingsbak met 12 gangen. Het uiterlijk van de IVECO Trakker is erg fraai in het zwart met de stijlvolle belettering van Van Dijck, net als de eerder geleverde IVECO Daily. De opbouw betreft een haakarm-systeem, opgebouwd door VDL Containersystemen uit Hapert. Deze nieuwe IVECO Trakker vervangt een oudere Trakker uit het wagenpark van het bedrijf uit Moergestel.
Iveco Trakker
IVECO maakt gebruik van het Hi-eSCR systeem om de Euro-VI emissienorm te behalen, zonder EGR of uitlaatgasrecirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, langer onderhoudsinterval en een lager brandstofverbruik met de daarbij behoren kostenbesparingen. IVECO is hiermee uniek in de gehele range zware voertuigen.
Iveco Trakker

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *