30e Oldtimer Elfstedentocht

Vandaag (16 mei 2015) werd voor de dertigste keer de Elfstedentocht voor oldtimers gebouwd vóór 1950 gehouden. Een evenement wat in vele opzichten uniek is. Ik gok dat ik van de 30 edities minstens 20 in Franeker heb bekeken, daar heb ik dit jaar dus ook volop sfeer gesnoven. Maar dit jaar heb ik ook langs de weg gestaan, onder andere bij Berlikum, Dongjum en Boer. In deze blogpost vind je de eerste foto’s, later zullen nog diverse andere blogposts komen over dit evenement, denk daarbij aan blogs over de Fords, de Citroëns, de bedrijfswagens, de legervoertuigen en de logo’s. Vergeet dus niet zo nu en dan terug te komen.Als hekkensluiter een prachtige Hudson uit 1912.

One Response

  1. Henk en Anja Koning 9 juni 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *