Renault Trucks T 380 voor Norbert Dentressangle

Norbert Dentressangle nam onlangs haar eerste Renault Trucks T 380 bakwagen in ontvangst. De truck, die dedicated wordt ingezet, is voorzien van een wissellaadbaksysteem. De keuze voor de nieuwe Renault Trucks T is vooral ingegeven door de lage exploitatiekosten en de service van Renault Trucks-dealer Van Dijk.
Renault T-serie
Service is één van de meest belangrijke facetten voor Norbert Dentressangle bij de keuze voor de Renault T. Theo van de Voort, Coördinator Fleet bij Norbert Dentressangle: “Wij hebben een zeer goede samenwerking met Van Dijk Utrecht. Het is de manier van samenwerken en de service die van groot belang zijn voor onze dienstverlening. Ondanks het feit dat wij een wereldwijd opererend bedrijf zijn, is een hechte relatie met onze dealer een goede basis. Daarnaast is het product vanwege de lage exploitatiekosten doorslaggevend. Het is de eerste Renault T voor Norbert Dentressangle in Nederland en we hebben er hoge verwachtingen van. Het chauffeurscomfort is bijvoorbeeld erg hoog, waarbij de automatisch schakelende versnellingsbak ook niet onvermeld mag blijven. In Frankrijk loopt nu een order voor 530 voertuigen.”

Norbert Dentressangle is specialist op het gebied van Europees goederenvervoer. Het concern streeft naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in alle facetten van de logistiek. Zo heeft Norbert Dentressangle 16 vestigingen in Nederland, 313.000 m2 op- en overslag, 430.000 m3 opslag in vrieshuizen en een wagenpark van 150 eenheden. In Nieuwegein wordt een nieuw Shared Fresh Center gebouwd, dat 900 winkels van versproducten gaat voorzien. “Onze expertise is het (inter)nationaal transport van complete ladingen, waarbij we gespecialiseerd zijn in onder meer auto’s, metalen, hightech apparatuur, landbouwproducten, papier en karton. Daarnaast hebben we een breed scala aan diensten dat zorgt voor toegevoegde waarde: op- en overslag en warehousing in de meest brede zin van het woord. De grootste vrachtwagenvloot in Europa zorgt bovendien voor de gewenste flexibiliteit.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *