Volvo FMX 460 8×4 Tridem voor J.J. van der Hoeven en Zn.

J.J. van der Hoeven, gevestigd in Den Haag, heeft onlangs een Volvo FMX 460 8×4 in gebruik genomen voor het plaatsen van ondergrondse inzamelingssystemen. De landelijk opererende specialist koos voor Volvo vanwege de optimale aslastverhouding en de robuustheid van de Volvo FMX. De truck werd geleverd door Volvo Group Truck Center Zoetermeer.
Volvo FMX 2nd gen
Voor het plaatsen van de ondergrondse containers heeft J.J. van der Hoeven onlangs een tweede Volvo FMX 460 8×4 in gebruik genomen. Het is de tweede Volvo FMX die voor dit onderdeel wordt ingezet. Voor het onderhoud aan de ondergrondse containers rijden er inmiddels twee Volvo FL bakwagens met autolaadkraan. “We wilden een truck die multifunctioneel inzetbaar is, met een goede manoeuvreerbaarheid en een optimale aslastverhouding. Volvo Trucks heeft met deze Volvo FMX 8×4 met tridem assenstel een voor ons ideale oplossing. Door de gestuurde naloopas kunnen we in de stedelijke gebieden makkelijk uit de voeten. Daarnaast kunnen we, omdat de Volvo FMX is voorzien van een haakarmsysteem, de truck inzetten voor allerhande werkzaamheden, ook in het grond- of sloopwerk. Bovendien is de relatie met Volvo Group Truck Center Zoetermeer uitstekend, zowel als het gaat om adviseringen als om de service die het bedrijf biedt”, verklaart Tonnie van der Hoeven, directeur van J.J. van der Hoeven en Zn.
Volvo FMX 2nd gen
Het bedrijf J.J. van der Hoeven bestaat al ruim een eeuw en is gespecialiseerd in het plaatsen van ondergrondse inzamelingssystemen en is van oudsher aannemer van sloop-en grondwerk. Tonnie van de Hoeven, 4e generatie en directeur: “Vanaf 2000 hebben we het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers tot specialisme ontwikkeld. Het was destijds een redelijk onbekend fenomeen. Door die ontwikkeling werken we nu landelijk en hebben we sinds 2013 ook het onderhoud van de ondergrondse containers als product in de markt gezet. Hierdoor kunnen we een totaalpakket bieden, van voorbereiding en plaatsing tot en met het onderhoud en keuren van allerlei ondergrondse inzamelsystemen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *