Motor Elfstedentocht 2015

Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto’s en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto’s en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Motor Elfstedentocht 2015
Motor Elfstedentocht 2015
Naar het WTC rijden.
Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Westfield als buurman bij de personenwagenparking.
Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.


Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.

Motor Elfstedentocht 2015, motorelfstedentocht 2015, FMC Elfstedentocht 2015, Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes 2015. Hoe je het noemt maakt niet uit, het is allemaal hetzelfde evenement. Op Pinkstermaandag is naast de Elfstedentocht op de fiets ook de Elfstedentocht voor fietsen met hulpmotortje, aangevuld met auto's en trikes. Dit jaar is het alweer de tachtigste keer dat deze tocht georganiseerd wordt. Dit jaar doe ik zelf helaas niet mee, maar ik kon het niet laten toch even bij de start te kijken.
Absurd, zo veel motoren bij elkaar…Hey, die ken ik! Hoe Martha deze dag heeft beleefd lezen we maandag ongetwijfeld weer in Geachte Shirley.


Tijd om het eerste stukje van de route door Leeuwarden even mee te rijden.

Terwijl de motoren in de file staan ging ik weer naar huis ­čÖü Als het even mee zit doe ik volgend jaar weer mee!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *