Imposante racetransporter van Minne Meijer

Onlangs stond deze prachtige DAF 95 topsleeper met Ever VE-16-1A-3172 aanhangwagen bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden. Eigenaar is Minne Meijer, die daarmee een bijzonder imposante combinatie heeft voor het transport van zijn renstal. Minne is actief in de Formule 1, en dan niet die klasse waar Max Verstappen met een soort getunede Toyota Prius rijdt, maar de Formule 1 waar men nog gewoon een gehoorbeschadiging krijgt door de brullende V8-motoren. Inderdaad, de stockcar Formule 1, één van mijn favoriete autosport-klassen. De gehele combinatie stamt uit 1988.

3 Comments

  1. Frank 26 mei 2015 Reply
  2. Arjan Ligthart 12 december 2019 Reply
  3. Arjan 26 mei 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *