Nieuw wereldrecord freeslossen?

Gisteravond kwam Cor Breunissen een frees brengen voor werkzaamheden aan de N357 ter hoogte van Hallum. Dat werk begon een uur eerder dan geplanned, dus men zat al met smart op de frees te wachten. Door goed teamwerk tussen Cor en de frees-machinist was de frees binnen 3 minuten nadat de truck stil stond gelost… Een knap stukje vakwerk, normaal ben ik gewend dat het lossen bij speciaal transport een eeuwigheid duurt! Nadat de frees gelost was ging Cor weer verder, ik ging nog even kijken bij de werkzaamheden, daarover later vandaag meer in een andere blogpost. Wat jullie allemaal wel zien, maar wat Google graag wil weten om deze blog goed te indexeren: Cor zijn truck is een Volvo FM 2nd gen met Nooteboom trailer van Van der Vlist. De Wirtgen frees is van de Nederlandse Frees Maatschappij B.V., beter bekend als Freesmij.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *