J.S. Monsma krijgt nieuwe Scania R450


Scania R450
Onlangs heeft J.S. Monsma, charter van Monsma Transporten uit Vrouwenparochie, een Scania R450 met VDL opbouw in gebruik genomen. De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Scania R450 J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! J.S. Monsma De truck is ter vervanging van een Volvo, men wilde nu eens een Scania proberen. Vanaf deze plek veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Scania R450

Scania R450

Scania R450

Scania R450

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *