34e Concours Hippique Oosterwolde

Een gastblog van René Henkes.
DAF 1600
Voor de 34e keer werd dit weekend het Concours Hippique Oosterwolde (Fr) gehouden. Paardensport dus! Nu heb ik wel iets met paarden, maar niet het competitieve aspect wat bij deze wedstrijden toch de boventoon voert. Mijn warme belangstelling gaat echter uit naar zaken met meer dan 1 pk. Op naar de paddock dus, waar alle paardentrailers, paardentrucks en alle andere zaken waar een paard in kan worden vervoerd. Het zal je verbazen wat je daar allemaal tegen kan komen! Hou je van de wat oudere trucks? Dan ben je aan het juiste adres bij een dergelijk evenement. Maar ook voor nieuwere vrachtwagens kan je langs komen. Het mag duidelijk zijn dat ook in paardenland klassenverschil bestaat.
Volvo FM7 Concours Hippique Oosterwolde
Op een regenachtige zondagmiddag mijn ronde gemaakt over het terrein, gelegen tussen Oosterwolde en Appelscha.
DAF CF75 Concours Hippique Oosterwolde

DAF 45

Mercedes-Benz NG

Mercedes-Benz NG

MAN F2000Voor de 34e keer werd dit weekend het Concours Hippique Oosterwolde (Fr) gehouden. Paardensport dus! Nu heb ik wel iets met paarden, maar niet het competitieve aspect wat bij deze wedstrijden toch de boventoon voert. Mijn warme belangstelling gaat echter uit naar zaken met meer dan 1 pk. Op naar de paddock dus, waar alle paardentrailers, paardentrucks <!--more-->en alle andere zaken waar een paard in kan worden vervoerd. Het zal je verbazen wat je daar allemaal tegen kan komen! Hou je van de wat oudere trucks? Dan ben je aan het juiste adres bij een dergelijk evenement. Maar ook voor nieuwere vrachtwagens kan je langs komen. Het mag duidelijk zijn dat ook in paardenland klassenverschil bestaat.Voor de 34e keer werd dit weekend het Concours Hippique Oosterwolde (Fr) gehouden. Paardensport dus! Nu heb ik wel iets met paarden, maar niet het competitieve aspect wat bij deze wedstrijden toch de boventoon voert. Mijn warme belangstelling gaat echter uit naar zaken met meer dan 1 pk. Op naar de paddock dus, waar alle paardentrailers, paardentrucks <!--more-->en alle andere zaken waar een paard in kan worden vervoerd. Het zal je verbazen wat je daar allemaal tegen kan komen! Hou je van de wat oudere trucks? Dan ben je aan het juiste adres bij een dergelijk evenement. Maar ook voor nieuwere vrachtwagens kan je langs komen. Het mag duidelijk zijn dat ook in paardenland klassenverschil bestaat.Voor de 34e keer werd dit weekend het Concours Hippique Oosterwolde (Fr) gehouden. Paardensport dus! Nu heb ik wel iets met paarden, maar niet het competitieve aspect wat bij deze wedstrijden toch de boventoon voert. Mijn warme belangstelling gaat echter uit naar zaken met meer dan 1 pk. Op naar de paddock dus, waar alle paardentrailers, paardentrucks <!--more-->en alle andere zaken waar een paard in kan worden vervoerd. Het zal je verbazen wat je daar allemaal tegen kan komen! Hou je van de wat oudere trucks? Dan ben je aan het juiste adres bij een dergelijk evenement. Maar ook voor nieuwere vrachtwagens kan je langs komen. Het mag duidelijk zijn dat ook in paardenland klassenverschil bestaat.” /><br />
</a><a href=
MAN F2000

DAF 65CF

Mercedes-Benz Ecoliner

DAF 95

Iveco Eurocargo

Mercedes-Benz NG

Scania 94

Ford Transit

Volvo FL7

Volvo FL6

DAF 65CF

Volvo FL6

DAF 1700

DAF 1700

Renault Master

Mercedes-Benz Düsseldorfer

Iveco Daily

DAF LF45

Mercedes-Benz Actros MP2

Mercedes-Benz Actros MP2

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *