De levens van de 03-BDN-3


MAN TGS 2nd gen 03-BDN-3
Zo jong, en dan al een tweede leven… Dat kan, als je zoals de MAN TGS 2nd gen van Thomassen uit Akkrum je leven bent begonnen als demo, in dit geval bij Wierda.
MAN TGS 2nd gen 03-BDN-3

MAN TGS 2nd gen je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 03-BDN-3 egonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als je leven bent begonnen als

MAN TGS 2nd gen

MAN TGS 2nd gen
Met dank aan Steyrman voor de tip.
MAN TGS 2nd gen

Edit 2018: inmiddels is hij bij zijn derde eigenaar, Koopman Nij Beets. Bedankt voor de tip Albert van der Meer!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *