Dynamic Rush groeit snel


MAN TGL 3rd gen
Dynamic Rush is een snel groeiend transportbedrijf uit het Noord-Hollandse Assendelft. Het bedrijf bestaat al langer, maar sinds de overname door Rick de Ruiter in 2011 groeide het uit van twee naar 27 voertuigen. Bijzonder is dat de vloot alle modellen van zowel MAN Trucks als van Volkswagen Bedrijfswagens omvat: van Volkswagen Caddy tot MAN TGX met XXL-cabine.
MAN meerdere
De nieuwste trucks in de vloot zijn de Euro 6-modellen van MAN. “We hebben inmiddels twee Euro 6-trekkers en twee bakwagens. Naar verwachting zal het aandeel Euro 6-trucks snel toenemen. Niet alleen vanwege de milieuzones, maar ook omdat onze klanten dat van ons verlangen. Duurzaamheid staat steeds hoger op de prioriteitenlijst van onze klanten en wij onderschrijven dat. Belangrijk is dat de nieuwe Euro 6-trucks erg efficiënt en zuinig zijn en daarmee wordt ’investeren in duurzaamheid’ beloond met lagere operationele kosten.”
MAN meerdere
MAN-vloot
Grondlegger René Bouman van Dynamic Rush kwam ooit bij toeval in het wegtransport terecht en dat vak beheerst sindsdien zijn leven. Het transportbedrijf groeide van die eerste truck uit tot een wat grotere vloot. “De groei ging hard, maar later ben ik weer gekrompen tot twee auto’s in 2011. Toen gaf mijn pleegzoon Rick de Ruiter aan dat hij de zaak wilde overnemen en sindsdien zit de groei er weer behoorlijk in.” Na de overname bleef René Bouman zich bezig houden met de planning en het wagenpark.
MAN TGL 3rd gen
Totaalpakket
“Door de expansie waren er trucks nodig en daar vroeg ik offertes voor aan. Zo kwam ik in contact met Peter Baars van BTS Truckservice in Wognum en het klikte meteen. Al snel reed de eerste MAN-truck voor Dynamic Rush en volgden er gauw meer. “Ook voor de lichte bedrijfswagens konden we prima bij BTS terecht. Voor ons is dat ideaal, één adres voor de hele vloot. Van licht tot zwaar, inclusief de trailers, past alles in het BTS totaalpakket.” De merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens hebben samen met tachtig procent dan ook een behoorlijk aandeel in de vloot van Dynamic Rush. “Wij zijn heel tevreden over de voertuigen, de service en de prestaties en daarbij komt dat ook de chauffeurs erg tevreden zijn met hun voertuigen.”
MAN meerdere
Groupage
De werkzaamheden van Dynamic Rush lopen uiteen van het distribueren van kleine zendingen tot het vervoer van palletvrachten. Bouman: “Wij rijden bijvoorbeeld voor Peeters Vervoerscentrale in Amsterdam. Voor dat bedrijf doen we fijnmazige distributie. Verder rijden we voor Parts Express met auto-onderdelen, en voor grote pakketdiensten en stukgoed vervoerders als GLS en CTS. Voor dat bedrijf doen we bijvoorbeeld ook de langere ritten naar Frankrijk. Zo rijden iedere nacht twee MAN TGX-trekkers met oplegger naar Frankrijk met internationale groupage ladingen. Verder distribueren we door de hele Benelux, maar ook de randen van Duitsland worden door ons bediend.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *