Rondrit 100 jaar MAN

In verband met het 100-jarig jubileum is het dit weekend feest bij MAN-dealer Wierda in Joure. Vandaag (6 juni 2015) was er een rondrit met oude MAN trucks, start bij Wierda Joure, pauze bij Wierda Drachten en finish wederom bij Wierda Joure. Direct toen ik klaar was bij de Trucktour van Bolsward ben ik naar een mooi fotoplekje vlak buiten Joure geracet, zodat ik alle trucks er mooi op kon zetten. Vervolgens heb ik me bij de stoet aangesloten en ben ik meegereden naar Wierda, om daar even in het bedrijf te kijken en te genieten van alle mooie MANnen aldaar. Een selectie van de foto’s van vandaag vind je hier onder.

One Response

  1. Stichting tot behoud Oldtimer M.A.N 8 juni 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *