De oogst van 11 juni 2015

Vandaag weer kriskras door it Heitelân gesjeesd. Eerst al naar de Afsluitdijk waar een Unimog het gras voor mijn voeten weg maaide, daarna naar de Oude Bildtdijk om de New Holland T9.560 van Visser in actie te zien. Helaas waren ze daar nog niet mee aan het werk, maar het leverde wel de nodige bijvangst op.
Magirus Deutz D-serie frontstuur
Magirus Deutz D-serie frontstuur.
Toyota HiLux
Toyota HiLux ~ Visser.
Alfa Romeo Spider
Toen ik nog klant bij dit garagebedrijf was kreeg ik een Fiat Cinuevento mee als leenauto, nu hebben ze een Alfa Romeo Spider… Maar alsnog ga ik liever op de fiets naar huis bij mijn huidige garagebedrijf, waar ik nu zit is mijn auto in ieder geval binnen een dag klaar *grijns*.
VW Polo
VW Polo.
DAF XF105
DAF XF105 ~ Berend Knol.
DAF CF85
DAF CF85 ~ Dekker.
MAN TGS 1st gen
MAN TGS 1st gen ~ Koopman.
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter ~ Ambulance Zuid Limburg.
Ginaf K3236-F
Ginaf K3236-F ~ L. Kielstra.
Magirus Deutz D-serie frontstuur
Hij stond ook al in de oogst van gisteren, maar nu stond deze Magirus Deutz D-serie frontstuur met zijn neus de goede kant op.


MB Trac.

Cameco’s en Caterpillars aan het werk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *