Interschutz 2015 van boven

Gisteren was ik bij Interschutz, het grote brandweerevenement wat eens in de vijf jaar in Hannover gehouden word. Binnenkort komt daar een mooi verslag van in BIGtruck Magazine, maar nu alvast een blik op het terrein vanuit modelspoor-perspectief… Op het Messegelände staat de Hermesturm, vanaf daar kun je leuk foto’s maken. Alleen jammer dat ik het niet zo op hoogtes heb… Wat ik toch allemaal voor jullie over heb 😉 Twijfel je of je ziet wat je denkt wat je ziet op de foto? Vragen staat vrij 😉 Waarschijnlijk als je denkt ‘het zal toch niet een … zijn?’, is het wel een …! Wat een enorm gave beurs.


De Hermesturm is in 1955/1956 gebouwd en voor de Wereldtentoonstelling van 2000 compleet gemoderniseerd. De toren is 86 meter hoog, het open lucht platform vanaf waar ik de foto’s heb gemaakt is op 65 meter hoogte. De lift gaat met 6 meter per seconde omhoog en omlaag, dat is sneller dan het klinkt…

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *