Opvallende trailer powered by Micro Nutritions


Mercedes-Benz Actros MP4
Sinds vanochtend rijdt er een opvallende nieuwe trailer rond op de wegen van Fryslân en ver daarbuiten. Het gaat om een Krone Paper Liner die reclame maakt voor Micro Nutritions. Dit bedrijf viel twee jaar terug al op met de Redbad truck, net als toen heeft men ook nu weer de samenwerking gevonden met Feenstra Transport uit Damwâld. Dit keer gaat het dus niet om een koeltrailer maar een schuifzeilentrailer, uitgevoerd met dubbele zeilen, zodat de afbeeldingen daarop zo mooi mogelijk uitkomen. Wytse Sterk van GoSterk tekende letterlijk en figuurlijk voor het ontwerp, een klus die hij wat mij betreft voortreffelijk uit heeft gevoerd.
Mercedes-Benz Actros MP4
De ‘before’ foto.

De nieuwe kleden, geleverd door Albers Zeilmakerij, liggen al klaar.

De deuren van de trailer zijn al bestickerd.

Eerst natuurlijk de oude zeilen er uit.

Vele handen maken licht werk.

Mercedes-Benz Actros MP4

Krone Paper Liner
Een eindresultaat om trots op te zijn!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *