1000e Mercedes-Benz besteller voor Bo-Rent

Vrijdag 26 juni bereikte de relatie tussen Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. en Bo-Rent, de verhuurder van auto’s, bestelwagens en materieel, een nieuwe mijlpaal. In de Gomes-vestiging in Hoorn werd de 1.000e Mercedes-Benz bestelwagen aan Bo-Rent afgeleverd. Gomes is al meer dan 20 jaar Mercedes-Benz ‘hofleverancier’ voor Bo-Rent. De kwaliteit van dienstverlening én de betrouwbaarheid van Gomes zijn daarbij de belangrijkste factoren.
Mercedes-Benz Sprinter
Dennis Boom, verkoopleider Vans bij Gomes: “Bo-Rent en Gomes hebben een unieke relatie, die al ruim 20 jaar duurt. Het geheim daarachter is opmerkelijk simpel: Gomes levert topproducten van Mercedes-Benz in combinatie met service van hetzelfde niveau.” Dit komt niet uit de lucht vallen: familiebedrijf Gomes is al ruim 80 jaar actief in de personenwagen-, transport- en bedrijfswagensector met een visie gericht op de totale mobiliteitsbehoefte. In die tijd heeft Gomes met een dienstverlenende instelling gecombineerd met betrouwbaarheid er altijd aan bij gedragen dat bedrijven letterlijk in beweging kunnen blijven. En dat is niet alleen voor Bo-Rent reden om zaken te doen met Gomes, dat acht vestigingen in Noord-Holland heeft.
Mercedes-Benz Sprinter
Een ruime keuze
Alleen dit jaar al breidde Bo-Rent zijn wagenpark uit met bijna 300 nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Bo-Rent terecht voor onder meer Citans, Vito’s en Sprinters. Ook kan Bo-Rent inspringen op zeer specifieke wensen. Zo zijn er ook Mercedes-Benz Sprinter-modellen met een kraan- of kiepwagenopbouw beschikbaar. In totaal heeft Bo-Rent een wagenpark van ruim 3.000 voertuigen. De verhuurder is actief op 85 locaties. Ook kunnen Bo-Rent auto’s sinds kort worden gehuurd bij de 17 vestgingen van Overvecht Tuincentra. Andries Borgeld, eigenaar van Bo-Rent: “Wij zeggen niet voor niets ‘Nederlands grootste is ook nog eens de goedkoopste in Autoverhuur’.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *