TruckGP Nürburgring 2015: Mittelrheincup race 2


De tweede race van de Mittelrheincup (en de eerste race op zondag) werd na 10 ronden al afgevlagd, Shane Brereton legde zijn Kelsa-Scania op zijn kant in de chicane neer. Eerder had Werner Lenz zijn auto al met problemen langs de kant gezet, zodat hij wederom het podium niet kon halen, iets wat we niet van hem gewend zijn. Rody Smit werd vierde bij The Truckrace Battle, maar won (wederom) de eerste plek in de Britse B-divisie. Cees andbergen was de beste Nederlander, naar een nacht vol stress compleet met nog snel uit Nederland gehaalde onderdelen en een truck die pas vlak voor de start aan de praat ging. Marco Donk kwam goed weg, maar verloor later veel tijd door oververhitte remmen. Jan van Holland was in een daverend gevecht met de Sisu van Smith, wat de Brit uiteindelijk won. Ook het mooie gevecht om de tweede plaats tussen Frans Smit en Graham Powell werd in het voordeel van de Britten beslist. Wim Groteboer was ook tevereden: hij heeft vandaag de finish gehaald.

De uitslag van The Truckrace Battle:
1 Cees Zandbergen
2 Graham Powell
3 Frans Smit
4 Rody Smit
5 Marco Donk
6 Jan van Holland
7 Wim Groteboer
8 Werner Lenz


Tony Smith verloor zijn tas onderweg…
De constructeurstitel is voor Edwin van den Berg, twee van de top 3 motoren zijn door hem geprepareerd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *