Porsche Centrum Gelderland doet het met een MAN


MAN TGX 2nd gen
Porsche Centrum Gelderland in Heteren is exclusief Porsche-dealer voor Gelderland. Voor het vervoer van Porsches door heel Nederland, maar ook vanuit Duitsland investeerde de Porsche-dealer in een opvallende autotransporter. Het werd een MAN 23.400 6×2 met een opbouw die plaats biedt aan maximaal zes Porsches.
MAN TGX 2nd gen
De nieuwe MAN-truck met aanhangwagen staat te glanzen in zijn opvallende zwarte uitmonstering. Door de ‘Martini style’ belijning heeft de combinatie een onmiskenbare Porsche-uitstraling gekregen. De bijzondere kleurencombinatie is typisch Porsche en doet denken aan het legendarische ‘Martini Racing’ team.
MAN TGX 2nd gen
Carbon-look van stijlvol accent
De MAN TGX XLX cabine werd in hoogglans zwart afgeleverd en zoals gebruikelijk was de grille ook in die kleur uitgevoerd. Dat vroeg dus om een accentje, en dat werd geheel in race-stijl gevonden in Carbon-look. Niet alleen de grille maar ook de beide spiegelhuizen werden uitgevoerd in Carbon-look en dat geeft een bijzonder en stijlvol accent aan de MAN. Verder werd de truck voorzien van een verchroomde lampenbeugel met zwaailampen die mooi past bij de omlijsting van de grille. Ook de wielen zijn in hoogglans aluminium uitgevoerd. Een rood centraal gedeelte van de onderbumper maakt het plaatje helemaal af.
MAN TGX 2nd gen
Extreem kleine oploophoek voor sportwagens
De Tijhof-opbouw is net als de aanhangwagen voorzien van volledige afdichting van de zijkanten met geïntegreerde kasten. Daarin is onder meer ruimte voor ladingzekering materialen, speciale hulpstukken en de bediening van de opbouw. Doordat er regelmatig ultra lage sportwagens vervoerd moeten worden is de oploophoek van de opbouw extreem klein te maken. Daarvoor zijn extra uitrustingstukken bij de opbouw meegeleverd. De rest kan de chauffeur zelf doen door met het volledige luchtgeveerde chassis de meest ideale oprijhoek te vormen. Hierdoor zijn ook de laagste Porsche sportwagens zonder schade te laden en te lossen.
MAN TGX 2nd gen
Ook de zwaarste Porsches gaan mee
De motorwagen is door Estepe voorzien van een voorloopas. Deze as met zijn 17,5 inch wielen is als liftas uitgevoerd. Wanneer het gewicht dat nodig maakt zakt deze as automatisch. Dankzij deze voorloopas is het laadvermogen van de MAN nu zodanig dat er ook met de zwaarste modellen van Porsche zoals de Cayenne en de Panamera geen overschrijding van de aslasten kan plaatsvinden.
MAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *