Van Gansewinkel rondt herfinanciering succesvol af

De overeenkomst voor een herfinanciering die Van Gansewinkel eind april met haar aandeelhouders en financiers gesloten heeft, is succesvol geïmplementeerd. Hiermee ìs de schuld gereduceerd met 60% en is een stabiele basis gelegd voor de realisatie van het bedrijfsplan en de investeringen voor de komende vijf jaar.
DAF CF Euro 6
Met de succesvolle afronding van de herstructurering luidt Van Gansewinkel een nieuwe periode in, het eigendom in het bedrijf is overgedragen aan de financiers, zij ondersteunen het bedrijf en het management in de verdere uitrol van de strategie.
DAF CF Euro 6
Van Gansewinkel CEO Marc Zwaaneveld: “Deze nieuwe kapitaalstructuur legt de basis om ons bedrijf verder te ontwikkelen als koploper in de circulaire economie. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met onze nieuwe aandeelhouders en financiers bij het uitbouwen van onze positie als marktleider in de Benelux en onze Europese posities binnen recycling.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *