De twee levens van de BS-TB-19

Volvo FH 2nd gen
Een paar jaar terug is kippertransportbedrijf Piet Bunt uit Ter Apel failliet gegaan. Zoals vaker gebeurt raakt het wagenpark dan verspreid over diverse bedrijven. Zo is de Volvo FH 2nd gen met kenteken BS-TB-19 terecht gekomen bij Bakker Transporten in Dokkum. De kleuren zijn nog hetzelfde gebleven, maar in de lichtbak is nu het landschap geplaatst wat zo kenmerkend is voor de trucks van Bakker. Met dank aan Hans van Wijk voor het mogen gebruiken van de foto van de truck in zijn oude glorie.
Volvo FH 2nd gen

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

2 Comments

  1. Bas 16 juli 2015 Reply
  2. A.Bakker 17 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *