KONI pakt de draad weer goed op na de brand

Slechts 6 maanden na een fikse brand afgelopen januari, is de bouw van het nieuwe kantoorgebouw voor KONI deze week begonnen.

Afgelopen januari begon het nieuwe jaar uitdagend voor KONI in Oud-Beijerland, toen het getroffen werd door een brand die een groot deel van de kantoorruimte vernietigde. Gelukkig sloeg het vuur niet over naar de fabriek, die echter wel waterschade ondervond. Het KONI-team toonde in januari grote veerkracht en was in staat de productie binnen 6 dagen na de brand weer operationeel te hebben.
Nu, 6 maanden na deze brand, is de constructie van de nieuwbouw al begonnen en KONI bewijst opnieuw een flexibel, veerkrachtig bedrijf te zijn.

Mauro Salini, directeur van de KONI Groep en Jeroen den Haan, Plant Manager KONI Oud-Beijerland, waren aanwezig bij de start van de bouw en het slaan van de eerste paal.

Mauro Salini: ‘We zijn zeer verheugd om te beginnen met de bouw van het nieuwe kantoorpand. Alle betrokkenen hebben keihard gewerkt om dit te realiseren. Wij streven ernaar om het nieuwe gebouw voor de kerst dit jaar te openen. Dat is zeker een uitdaging, maar het afgelopen jaar heeft bewezen dat KONI in staat is om grote uitdagingen aan te kunnen. ”

Over KONI
Met meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van schokdemper oplossingen heeft KONI de expertise om het rijgevoel en de handling van een voertuig te optimaliseren.
Actief op alle continenten, worden KONI schokdempers geleverd door een groot aantal lokale distributeurs. KONI ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische schokdempers en systemen voor straat- en raceauto’s, bussen, vrachtwagens, trailers, treinen, defensievoertuigen en industriële toepassingen. KONI is onderdeel van ITT, een wereldwijde industriële onderneming met werknemers in meer dan 35 landen met verkoop in een totaal van ongeveer 125 landen.

One Response

  1. Arjen Vreeken 20 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *