Renault D’s voor KMG Machinebouw

KMG Machinebouw uit Neede heeft onlangs een Renault Trucks D 2.0 met open laadbak van aluminium in gebruik genomen. De truck is vervanging voor een Renault Mascott en wordt ingezet voor het transport van kermisattracties door heel Nederland. De Renault Trucks D 2.0 werd geleverd door Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens uit Doetinchem.
Renault D-serie
De Renault Trucks D 2.0 met 150 pk EURO 6-motor wordt door KMG Machinebouw ingezet voor het vervoer van kermisattracties door heel Nederland. Isje Kroon, ontwerper en bouwer van kermisattracties bij KMG Machinebouw, koos voor de Renault Trucks D 2.0 vanwege de cabine en het sterke chassis. Isje Kroon: “Wij wilden meer laadlengte en dat kan door deze cabine. Daarnaast is het rij- en zitcomfort uitstekend.“

Dealer doorslaggevend
“Het is de bedoeling dat de Renault Trucks D 2.0, net zoals de Renault Mascott, die we hebben ingeruild, ongeveer 500.000 kilometer en tien jaar meegaat. In die beoogde tien jaar tijd zal de truck worden ingezet voor het ophalen en wegbrengen van materiaal. De dealer zelf was de doorslaggevende factor voor deze investering. We zijn op zoek naar kwaliteit en Renault Trucks-dealer Paashuis biedt goede service”, aldus Isje Kroon.

Breed aanbod
Renault Trucks biedt een oplossing voor elke klus en kan oneindig veel opbouwmogelijkheden voor lichte bedrijfswagens leveren. Verspreid over Nederland staan teams van 46 Renault Trucks-vestigingen ook na 17.00 uur en in het weekend klaar voor onder andere onderhoud, laadklepservice en keuringen.
Renault D-serie
KMG Machinebouw
Het in 1991 opgerichte KMG Machinebouw heeft zich gespecialiseerd in het construeren en exploiteren van kermisattracties. De specialisatie van het bedrijf is de fabricage van kermisattracties die gemakkelijk op te bouwen en af te breken zijn, die zo licht mogelijk zijn en die volgens de laatste veiligheidseisen gebouwd zijn. Om aan alle veiligheidsnormen te voldoen en om de kwaliteit van de attracties te waarborgen, wordt er nauw samengewerkt met speciaal opgeleide krachten en de daarvoor gespecialiseerde ingenieursbureaus en keuringsinstanties. Jaarlijks verlaten ongeveer 13 à 14 attracties het bedrijf. Wereldwijd zijn er meer dan 150 KMG attracties in gebruik.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *