De levens van de VL-22-VL en VL-29-LN

Mercedes-Benz SK 88
Een jaar of 15 geleden zag ik deze Mercedes-Benz 1726 “SK ’88” bij de voorganger van Wensink, nog op de oude locatie van de Mercedes-Benz dealer in Heerenveen. Op dat moment was de truck in gebruik bij Nieuwe Weme, een Friese supermarktketen die nadat het Konmar werd heel rap in de vergetelheid is geraakt. De SK ’88 werd door Marco Havers herkend als een van zijn oude werkgever, Lekkerland uit Meppel. Deze had drie identieke 1726’s in dienst, naast de VL-22-Vl ook nog de VG-29-LN en VJ-50-SL. De laatste staat ook op onderstaande foto van Marco, nog in gebruik bij Lekkerland.Mercedes-Benz SK 88

edit 24 oktober 2017: Tom Timmermans van Truck & Trailer Groep Waalwijk stuurde onderstaande aanvulling:
In jou blog over de levens van VL-22-VL zag ik het kenteken van onze terreintrekker, VL-29-LN, voorbij komen. Hij is sinds 2 jaar terug gekeurd naar langzaam verkeer en wordt gebruikt om trailers APK te keuren en verzetten.
Bijgevoegd een foto zoals hij er nu uitziet.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *